Palletkantelaars

Wij bieden u een groot assortiment aan palletkantelaars die kunnen ingezet worden voor verschillende toepassingen op gebied van opslag en distributie. Onze kantelaars helpen u uw werk flexibeler en optimaler uit te voeren en het verlies van palletten te minimaliseren.

U kunt de veiligheid en hygiëne in uw bedrijf verder verhogen door alleen gebruik te maken van palletten die in uitstekende staat zijn. U kunt het tijdrovend, blessuregevoelig en handmatig overzetten van goederen van de ene pallet op de andere pallet voorkomen.

Uw klanten zullen profiteren van een betere presentatie van de goederen die u hen zendt en zij zullen altijd de goederen ontvangen op de gevraagde pallet. 

De FS kantelaar is de eenvoudigste en goedkoopste oplossing om ladingen te kantelen. Geschikt voor gebruik met een vorkheftruck. De FS kan ook met een vorkheftruck worden verplaatst. Het heeft een laadcapaciteit van 2000 kg (voor lichtere ladingen, raadpleeg de DD1.25 kantelaar).
Download de datasheet voor meer informatie.

De FS DC kantelaar is de meest veelzijdige kantelaar die op de markt verkrijgbaar is en kan beladen worden met een handpallettruck of met een vorkheftruck. Standaard kan de FS DC ladingen aan tussen de 2000 mm en 640 mm hoogte. Door het zeer grote klembereik is de FS DC kantelaar ideaal daar waar een grote variëteit in ladingafmetingen wordt gebruikt.
Download de datasheet voor meer informatie.

De DD1.25 is een veelzijdige lichte kantelaar, speciaal ontworpen voor ladingen tot een gewicht van 1250 kg. (Voor zwaardere ladingen en/of gebruik zijn de kantelaars van het type FS of FS DC beschikbaar).
Download de datasheet voor meer informatie.

De Palletwisselaar is speciaal ontworpen om een lading van pallet te verwisselen zonder manuele handeling. De palletwisselaar is het meest geschikt voor ladingen verpakt in dozen maar is even geschikt voor vaten, tonnen en haspels.
Download de datasheet voor meer informatie.


Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte!

<< Terug naar producten.