Nieuws

Hijsbalk 300T (01/11/2017)

In oktober 2017 heeft de firma P. Raymakers & Zoon een hijsbalk geleverd bij een groot bedrijf in de Haven van Antwerpen.
De hijsbalk heeft een capaciteit van 300 ton en de totale lengte bedraagt 12 meter.


Pallet Cages (05/05/2017)

P. Raymakers & Zoon biedt u een gemakkelijke oplossing voor het veilig en gemakkelijk laden en lossen van pallets. Met de palletkooien kunnen tot wel 4 pallets tegelijk verplaatst worden aan de hand van een hijskraan of een heftruck.

 

Levering van een lading buizen (30/03/2015)

In de Haven van Antwerpen worden grote hoeveelheden buizen verwerkt. Onderstaande film toont hoe dit op een veilige en efficiënte manier kan. Het lossen gebeurt door middel van een hijsbalk met een WLL van 140T. Achteraf worden de buizen vervoerd en gestockeerd met een ladingstabilisator oftwel "buizenklem". Deze wordt gemonteerd op de bestaande vorken van een heftruck. Voor meer informatie over deze toepassing kan u ook terecht op de productpagina.

 

De Haven van Antwerpen (20/01/2015)

Volledige geschiedenis van het gehele dokkenstelsel van de haven van Antwerpen van het eerste dok tot de laatste. Nooit voltooide projecten in de haven en toekomstprojecten met alle bouwdata's en originele kenmerken. Fotoreportage van hoe het vroeger was en nu met aanvullende teksten. 

 

Hijsbalk (01/01/2015)

In oktober 2014 hebben we een hijsbalk geleverd in de haven van Antwerpen. Deze balk is bestemd voor het laden en lossen van zware coils. De WLL van deze hijsbalk wordt vastgesteld op 140 ton. 
Hieronder vindt u een film ter demonstratie: