Voorzetapparatuur voor vorkheftrucks

Het assortiment voorzetapparatuur voor vorkliften dat we aanbieden, is heel uitgebreid. Net daarom is het moeilijk om alle producten op onze website te tonen. 
Hieronder vindt u desondanks een ruim overzicht van ons aanbod. Staat wat u zoekt er niet tussen, neem dan zeker contact op met ons zodat we mee kunnen zoeken naar een geschikte oplossing.

Kiepbak / Kantelbak / Zelfkieper

Deze bakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en lading-capaciteiten. Ze zijn geschikt voor het verplaatsen van afval en schroot. 
Voor extra zware arbeid, stellen we het Heavy Duty assortiment ter beschikking.

Afvalcontainer
 
Een gemakkelijke maar efficiënte manier om afval te verzamelen, verplaatsen en veilig te dumpen. Deze containers dumpen afval via de bodem. Dit kan handmatig of automatisch gebeuren. 
 

Werkkooi / Platform

Al onze werkkooien bieden een een veilig en stabiel platform die geschikt zijn voor onderhoud, bouwinspecties of stockbehandeling. Wat de toepassing ook mag zijn, een werkkooi is een veilig alternatief voor een ladder en goedkoper dan een steiger. 
 

Vatenbehandeling

Voor het behandelen en verplaatsen van vaten zijn er talrijke oplossingen beschikbaar. Voorzetstukken die op heftrucks kunnen worden gemonteerd worden, zijn uiterst geschikt voor verschillende toepassingen.  
 

Draagdoorn

Een (draag)doorn is een cilinder dat je kan gebruiken voor het optillen en het vervoeren van coils, holle buizen, tapijten en allerlei opgerold materiaal. Sommige systemen worden op de bestaande vorken gemonteerd. Dit is een snelle en efficiënte oplossing.
 

Hijsbalk

Producten die moeilijk te transporteren zijn op pallet, kunnen vervoerd worden door middel van een hijsbalk. Deze hijsbalken kunnen met vorken worden gebruikt of dienen rechtstreeks bevestigd te worden op de heftruck.
 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte!

<< Terug naar producten.